Ervaringen:

Kundig, rustig en kordaat

Er waren geen verwachtingen, ik liet het op mij afkomen. Ik voelde mij rustig want ik vertrouw op Fanny haar kundigheid. Het was een fijne ervaring. Fanny is rustig en kordaat. Alhoewel ze nog in opleiding is, is haar houding erg professioneel.


Ik kwam bij een heel ander issue uit dan de hulpvraag deed vermoeden. Dat was sowieso al een eyeopener. Daarna heeft Fanny daarop gecoacht en de uitwerking was dat er meer rust en ontspanning was op die specifieke situatie.


Aan mensen die last hebben van bepaalde patronen of bepaalde issues, die zij op een fijne manier samen met Fanny kunnen oplossen/ verbeteren.

Maaike De Oude

2 oktober 2020

Maandenlang geen hoofdpijn

Ik had wel wat scepsis maar ook alle vertrouwen in Fanny en was ook benieuwd hoe het in zijn werk zou gaan.


Ik genoot van de aandacht voor mij, en de openheid en serieusheid van Fanny. Het mooie is dat door de dingen die boven kwamen er ook vanzelf inzichten uitrollen. Dat vind ik sowieso erg waardevol. 


Ik heb maandenlang geen hoofdpijn meer gehad. Ik kijk ook weer anders naar bepaalde situaties die naar voren waren gekomen en dat is heel waardevol.


Ik zou het aanbevelen als iemand in deze richting wat zoekt en dan zou ik voor de volle 100 procent Fanny aanbevelen.

Marieke Groenewold

26 februari 2020

Fanny

NEI coach en HB specialist

Ik ben Fanny Cattenstart. Ik geloof niet in diagnoses, vastomlijnde oplossingen of interventies. Ik geloof in groei en in jouw kern. Ik geloof dat NEI een mooie bijdrage kan leveren aan deze groei en aan de verbinding die jij met jezelf hebt.


Ik ben moeder van een dochter en hb-specialist. Het coachen via NEI heeft mijn leven en mijn kern extra betekenis gegeven. Alle verschillende fases in mijn leven, mijn ervaringen in diverse functies, het leren opvoeden van mijn dochter, het werken in mijn eigen bedrijf, de relaties met familie en vrienden, dat alles samen maakt me tot wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen.


Wil je weten wat ik voor jou kan doen?
Maak dan een afspraak via de site of bel 06-24627585.

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren